Om

Kontakt

Lars Stokholm

Tlf:

facebookKjeld Holm

Tlf: 2023 4048Peter Horsbøll Møller

Tlf: 2913 3769

peter@oksenvadwhiskylaug.dk

facebook

Smagninger

Vores smagninger afholdes som udgangspunkt   i OLA - Oksenvad Landdistrikts Aktivitetscenter (Oksenvad Gl. Skole).


Vi er dog også åbne for at afholde smagninger andre steder i lokalområdet

Starten

Ja, hvordan opstår sådan en skør ide med at etablere et whiskylaug midt ude på landet?


Kort fortalt opstod ideen i forbindelse med oprydningen efter en juletræsfest i Oksenvad. i 2008 Vi sad på daværende tidspunkt alle tre i bestyrelsen i Landsbyforeningen for Oksenvad og Omegn.


Da vi fandt ud af at vi alle tre godt kunne li' de gyldne dråber, opstod ideen om at etablere en whiskysmagning hurtigt. Kjeld kendte en, der gerne ville stå for selve smagningen og så var Oksenvad Whiskylaug født.


Den første smagning, som Claus Carstens stod for, tog os rundt i hele verden og gav en god introduktion til hvad whisky i det hele taget er for en størrelse. Vi smagte alt fra blended whisky, over  Bourbon med knust is til nogle af de gode higlands whisky i form af Edradour og Aberlour. En succes var begyndt.  Jeg mindes at  der deltog omkring 30 i denne første smagning. 


Siden har vi blot bygget videre med en 2-4 smagninger hvert år. I de første smagninger deltog der af og til kun 10 mennesker, derefter omkring 15-20 pr. gang og de sidste par år har vi været inde i en god stime, hvor der er udsolgt til de fleste af vore smagninger. Vi har kun plads til 30 deltager i en smagning.


Opdateringer

Vil du gerne høre fra os, når vi afholder smagninger?


Send en e-mail til info@oksenvadwhiskylaug.dk, hvis du ønsker at blive informeret om kommende smagninger og arrangementer i vores whiskylaug.


Du er også velkommen til at deltage i vores gruppen på Facebook: Oksenvad Whiskylaug.


Der igennem vil du også blive invitetet til smagninger og gjort opmærksom på andre arrangementer.